Szolgáltatásaink
Büfé, erdei bolt Bográcsozás, szalonnasütés, kemence használat Állatsimogató Erdei sétaút, pihenő Íjászat Játszóterek Minigolf Röplabda, foci Tollaslabda, lengőteke Túraajánlás, túravezetés Információ Kerékpár köcsönzés Születésnap a Parkban
hírlevél feliratkozás
Mindig értesülni szeretnél az aktuális programjainkról? Add meg neved, e-mail címed és nem maradsz le eseményeinkről!
Név
E-mail
 Gyógynövény és gomba túra
 Iskolai, óvodai programok
 Minden DESZ program, hír
Kövess a Facebookon
Rólunk mondták
"Egy áprilisi napsütéses hétvégén kerekedtünk fel egy másik családdal, hogy személyesen is meggyőződjünk róla, valóban ennyire sokoldalú-e ez a hely. Nem csalódtunk. Mondhatnánk azt is, hogy leesett az állunk. Magyarországon nagyon kevés ilyen kulturált, rendezett, szépen kivitelezett helyen jártunk."

"Az erdő hőse" - gyermek rajzpályázat

esemény ideje 2014.03.21. - 2013.05.07.

Rajzpályázat "Otthonunk az erdő" címmel

Az erdők világnapja  alkalmából a Diósjenői Erdei Szabadidőpark rajzpályázatot hirdet általános iskolások részére „Az erdő hőse" címmel. Számodra ki az erdő hőse? Valamely állat? Netán valamelyik növény? Az ember vagy valamilyen erdei lény? Esetleg számodra más jelenti az erdő hősét? Rajzold le és küldd el nekünk! Szebbnél-szebb díjak várnak rád!


Pályázók köre:

  • 6-8 év,
  • 9-11 év,
  • 12-15 év

A pályaművek formai követelményei: A4 vagy A3 méret, az elkészítés technikája szabadon választható szabadkézi technika. A rajz elkészítéséhez ceruzát, zsírkrétát, temperát, vízfestéket, vagy egyéb eszközt lehet használni.

Egy pályázó 1 művel indulhat a pályázaton. Az alkotás hátoldalán kérjük feltüntetni az alábbiakat:

  • Alkotó neve
  • Címe
  • Életkora (betöltött életév)
  • Pályázó vagy szülője telefonos elérhetősége, e-mail címe

A zsűri három korosztályban (6-8 év, 9-11 év,12-15 év) választja ki a nyertes műveket. Korosztályonként az első három helyezett kerül kiválasztásra, akik tárgynyereményben részesülnek.

A pályaművek kiállítása és eredményhirdetése 2014. május 25-én, Gyermeknapon a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban lesz a Gyermeknapi programok keretén belül.

Felhívjuk figyelmüket, hogy nagyszámú művek esetén nincs lehetőségünk minden művet kiállítani!

A pályázaton induló gyermekeknek a Gyermeknapra ingyenes belépődíjat biztosítunk!

A rajzok leadhatóak: 2014. május 7-ig, postán: Jelesfa Kft, 2643, Diósjenő, Kossuth L. út 9/A.

A pályázaton való részvétellel a résztvevők és hozzátartozóik beleegyeznek, hogy az Ipoly Erdő Zrt. a leadott pályaműveket kiadványaiban, weboldalain a későbbiekben felhasználhassa. Pályázó tudomásul veszi, hogy a nevezett művet a Diósjenői Erdei Szabadidőparknak nem áll módjában visszaküldeni! Pályázó tudomásul veszi, hogy a díjátadó elmulasztása esetén (nyertes pályázat esetén) a díjakat nem áll módunkban postázni, csak személyesen vehetők át 2014. szeptember 30-ig a Diósjenői Erdei Szabadidőparkban nyitvatartási időben.

A rajzpályázaton a Diósjenői Erdei Szabadidőpark alkalmazottjai illetve azok hozzátartozói nem vehetnek részt!

Együttműködő partner a pályázatok hirdetésében
pályázatok.org